SMAROWIDŁA, PASTY, DODATKI DO CHLEBA, PASZTETY
PASZTETY
- Pasztet z gesich wątróbek z żurawiną
- Pasztet z perliczki
- Pasztet wołowo-wieprzowy z grzybami
- Pasztet z grzybami i zielonym pieprzem
- Pasztet z królika
- Pasztet z kurczaka i pieczarek
PASTY
- Pasta jajeczna na śniadanie
- Lekka pasta z jajek i czosnku niedźwiedziego
- Pasta z jajek i tuńczyka
- Pasta z jajek i ogórków kiszonych
- Pasta z sardynek
- Pasta z makreli i serka
- Pasta z wędzonej makreli z chrzanem
- Pasta z wędzonej makreli z jajkami
- Pasta z makreli z papryką
- Pasta z zielonego grochu
- Pasta z bobu
- Pasta z makreli z ogórkiem kiszonym
- Pasta z makreli wędzonej z papryczką chipotle
- Pasta z wątróbki drobiowej
- Pâté (pasta ) z watróbki gęsiej
- Pasta z wątróbki z wędzonymi śliwkami
PESTO
SMAROWIDŁA
- Guacamole - przepis baza
- Guacamole z granatem
- Guacamole z pomidorami
- Guacamole z suszonymi pomidorami
- Kiopolu - bułgarska pasta z bakłażana, papryki, pomidorów
- Melitzanosalata czyli grecka pasta z bakłażana
- mus z tuńczyka
- Domowy smalec z wolnowaru
- Metka cebulowa
- Tatar z łososia wędzonego z imbirem
- Cheddar z masłem - potted cheese
- Cheddar w czarnym sezamie
- Hummus
- Hiszpański dip chlebowo-pomidorowy
- Smalec domowy
- Domowy biały serek z maślanki
- Marmolada z pomarańczy
- Tatar z wędzonego łososia
- Konfitura cebulowa z Porto
- Liptauer czyli ser liptowski
- Łososiowe smarowidło
- smarowido z kaczki boczku i jabek - rillettes
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarze. Jeśli zostawiasz komentarz jako użytkownik anonimowy, podaj, proszę, imię lub pseudonim. Pozdrawiam